ÎN CEHIA DEMAREAZĂ FESTIVALUL GASTRONOMIC PRILEJUIT DE LĂSATA SECULUI

22.01.2013
Foto: mtdata.ru

În Cehia începe festivalul gastronomic prilejuit de Lăsatul Secului de carne, care este numit aici Masopust. Festivalul "Masopustní hody" va avea loc la unele dintre restaurantele din Praga și Beroun. Invitaților li se va propune un meniu special pentru un preț fix de 290 de coroane (11 euro).

 

Meniul carnavalului va consta din trei elemente – aperitivul, felul principal și desertul. Oaspeții vor putea gusta din mîncăruri naționale preparate din carne de porc, care, de obicei, erau servite în Cehia de "Zabiyachki" – perioadă din lunile de iarnă, în care, la sate, în mod tradițional, erau sacrificați porcii.

 

La festival vor participa restaurante cum ar fi Amade, Grand Restaurant St. Tropez, Green House, Jewel Café Bar din Praga și altele. Pentru mai multe detalii și pentru rezervarea unei mese, poate fi accesat saitul evenimentului.

 

Festivalul va avea loc în perioada 21 ianuarie – 10 februarie.

 

Sursa: travel.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.