ÎN MOLDOVA, CU SPRIJINUL DAAC HERMES ȘI GEELY, A AVUT LOC PRIMUL TURNEU DE SQUASH ©

03.08.2022

În Moldova a avut loc primul turneu de squash, cu sprijinul companiei DAAC Hermes și salonului GEELY.

Potrivit organizatorului turneului, Alexandru Durleștean, în special, la Kangaroo Squash & Padel сlub a avut loc Campionatul Moldovei pe echipe de squash. Echipele erau formate din patru participanți: doi jucători profesioniști și doi amatori care concurează între ei.

"Acest format este unul nou pentru Moldova. Acesta este primul turneu, dar apoi va exista o serie întreagă de turnee pe tot parcursul anului", a spus Alexandru Durleștean.

 

El a mulțumit partenerului general Daac Hermes și reprezentanței auto GEELY pentru ajutorul acordat la organizarea acestui eveniment.

 

Fondatorul Federației de Squash, Serghei Durleștean, a menționat că este foarte bucuros că a avut ocazia să adune întreaga comunitate de jucători de squash în acest frumos centru.

Echipa de alergători a centrului auto GEELY de la DAAC Hermes a alergat 23 km în cursa Trial

"Invităm toți amatorii de squash și padal, și le mulțumim foarte mult partenerilor noștri care ne-au ajutat să organizăm acest turneu în persoana DAAC Hermes și multor altor companii. Se pare că în fiecare companie există jucători, iar astăzi avem ocazia să ne adunăm", a subliniat el.

La rîndul său, managerul salonului GEELY, Valerii Clima, a spus că este foarte bucuros să participe la primul astfel de turneu de squash din țara noastră.

 

"Este plăcut să vezi tot mai multe fețe noi pe teren. Acest sport poate fi practicat de toată lumea, de orice categorie de vîrstă, nu este nevoie de o pregătire fizică specială. Și sînt foarte bucuros că echipa GEELY a reușit să sprijine atît organizatorii, cît și participanții, iar după jocuri vom avea ocazia cu toții să facem cunoștință cu mașinile noastre", a spus el.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.