ÎNCĂ O ȚARĂ CU REGIM FĂRĂ VIZE ÎN MAREA CARAIBELOR

15.11.2017
 

Statul din estul Mării Caraibelor, format din două insule - Sf. Kitts și Nevis, va introduce regim fără vize pentru deținătorii pașapoartelor rusești.


Din data de 21 noiembrie 2017 va intra în vigoare un acord interguvernamental între Rusia și Federația Saint Kitts și Nevis privind abolirea sistemului de vize, pentru vizitele reciproce ale cetățenilor celor două țări.

 

Documentul a fost semnat la New York, SUA, pe data de 21 septembrie.


Potrivit condițiilor acordului, deținătorii pașapoartelor rusești pot intra, părăsi, tranzita și rămîne în Federația Saint Kitts și Nevis fără vize pînă la 90 de zile, la fiecare perioadă de 180 de zile de la data primei intrări. Un drept similar le va fi acordat cetățenilor Federației Saint Kitts și Nevis la intrarea și șederea în Rusia.

 

IMPORTANT: Dacă intenționați să rămîneți pe teritoriul țării-partenere mai mult de 90 de zile sau să efectuați activități comerciale sau de muncă, trebuie să vă perfectați o viză.


Deținătorii pașapoartelor moldovenești trebuie să-și perfecteze viza. Viza poate fi obținută on-line pe site-ul web al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Saint Kitts și Nevis, completînd formularul solicitării de viză cu cîteva zile înainte de călătorie.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.