1 AUGUST – ZIUA EVENIMENTELOR CONSULARE PENTRU MOLDOVENI

23.07.2014
Foto: viza.md

Portalul Viza.md vă propune să luați cunoștință de următoarele evenimente consulare ce îi așteaptă pe moldoveni în prima zi a lunii august 2014:

 

1. Începînd cu la 01.08.2014 noul Consulat al Republicii Moldova la Padova (Italia) își va începe activitatea. Adresa poate fi vizualizată AICI.

2. De la 1 august pașapoartele biometrice moldovenești de culoare bordo le vor înlocui pe cele albastre. Pașapoartele albastre eliberate pînă la 1 august 2014 rămîn a fi valabile pînă la expirarea termenului de valabilitate a acestora. Mai multe detalii la subiect pot fi vizualizate AICI.

3. Moldovenii care vor pleca în Federaţia Rusă pentru a se angaja în cîmpul munci, vor fi obligaţi, de la 01 august, să bifeze în cartela migraţională (document care se eliberează la frontiera Federaţiei Ruse) rubrica „angajare în cîmpul muncii”.

4. De la 1 august moldovenii ar putea călători fără vize în Israel. Mai multe informații la subiect pot fi vizualizate AICI. 

 

Totodată, portalul Viza.md reamintește că pînă la 15 august 2014, R. Moldova va lansa viza electronica moldovenească. Mai multe informații despre vizele electronice existente, avantajele și dezavantajele unui astfel de sistem on-line de vize, precum și particularitățile acestuia în diverse state pot fi vizualizate AICI.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.