8 CELE MAI BUNE STAȚIUNI DE SCHI DIN EUROPA

Foto: muntii-bucegi.ro

Prezentăm clasamentul celor mai bune stațiuni de schi din Europa pentru iubitorii adevăratei odihne de iarnă.


Primele trei locuri pe bună dreptate le ocupă Austria:
1. St. Christoph este situat nu departe de Arlberg, aici, potrivit unei versiuni, își ia începutul sportul cu schiurile.
2. Lech se află în apropiere de micul oraş Saint Kitts şi se bucură de mare popularitate printre celebrităţi şi oligarhi.
3. Oraşul medieval Kitzbuehel, cu pereţi conservați şi împrejurimi frumoase, este considerat unul dintre cele mai fermecătoare locuri ale lumii.

 

Următoarele 3 locuri le ocupă Franţa:

4. Megève este o găselniță pentru iubitorii de a combina varietatea de activităţi de agrement, starea de spirit și atmosfera.
5. La Courchevel au loc competiții de iarnă în mai multe sporturi. Aici vi se oferă pîrtii de schi cu o lungime de aproximativ 600 km şi 184 de elevatoare.
6. Meribel ocupă partea centrală a suprafeței celor Trei Văi. O mare varietate de pîrtii şi teleferice. Orașul-stațiune este construit ca satele de schi din Austria, cu cabane din lemn.
7. Un loc clasament îi revine orașului italian Cortina d'Ampezzo. El este considerat un răspuns vrednic al Italiei pentru stațiunile Aspen şi Saint Morits din America și Elveția respectiv.

 

Completează ratingul Elveţia.

8. Klosters este o stațiune favorită a familiei regale a Marii Britanii. Staţiunea însăși e supranumită "luxul liniștit".
 

Sursa: travelfeed.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.