8 MARTIE ESTE APROAPE! NU LĂSAȚI TOTUL PE ULTIMUL MOMENT, FACEȚI O PRECOMANDĂ DE FLORI ȘI BUCHETE DE LA XOSTUDIO FLOWERS! ©

06.03.2024

 

 

Foarte curând va veni o sărbătoare minunată de 8 Martie, iar acesta este un motiv important pentru a le bucura pe femeile dumneavoastră preferate cu flori și buchete uimitoare de la XOstudio FLOWERS.

În studioul nostru de floristică am creat compoziții florale unice și o colecție specială pentru 8 martie, care vor fi un cadou minunat pentru femeia dumneavoastră preferată în această zi specială.

De ce să faceți o precomandă?
Precomanda vă va permite să evitați agitația și alergătura în ultimele zile dinaintea sărbătorii, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de acest moment și să vă bucurați femeia preferată, mama, colegii, fără stres inutil.

De ce să precomanzi de la XOstudio FLOWERS?
Pentru că este o garanție că aranjamentul floral sau buchetul cadou va fi creat cu dragoste și respect pentru detalii. Florarii noștri sunt gata să vă ajute să găsiți buchetul perfect pentru a vă exprima sentimentele și aprecierea în această zi specială.

De asemenea, vom organiza și livrarea în Chișinau, astfel încât puteți fi siguri că cadoul dumneavoastră va crea o atmosferă de sărbătoare.

Nu lăsați totul pentru ultimul moment! Comandați flori pentru iubita dvs. chiar acum și faceți-i ziua luminoasă și de neuitat cu buchete de la XOstudio FLOWERS!

Avem, de asemenea, oferte pentru clienții corporativi.

Vă așteptăm cu drag pe site-ul nostru - https://xoflowers.md/8martie/ !

Creat cu dragoste pentru cei pe care îi iubești!

 

 

 

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.