ALERTĂ DE CĂLĂTORIE ÎN BARCELONA

03.08.2017
Alertă de călătorie în Barcelona
 

Autoritățile Republicii Moldova aduc la cunoştinţa cetăţenilor moldoveni care intenţionează să călătorească sau să tranziteze ţara prin Aeroportul El Prat din Barcelona că la 4 august angajații Aeroportului vor intra în grevă.


Potrivit conducerii companiei, de la mijlocul lunii august greva se va extinde pe tot parcursul zilei (24 de ore) pentru o perioadă nedeterminată. Se presupune că greva va perturba considerabil activitatea Aeroportului El Prat. Riscurile pot fi: cozi mari în Aeroport, rețineri sau suprapunere de zboruri, pierderea bagajelor.

 

"Pornind de la faptul că sîntem în deplină perioadă estivală, iar Spania, nemijlocit Barcelona, este o destinaţie turistică pentru cetăţenii moldoveni, Ministerul de Externe recomandă cetăţenilor noştri să ia în considerare informaţia în cauză, pentru evitarea unor eventuale inconveniențe", se arată în nota informativă a MAEIE.

 

Pentru informaţii suplimentare cetăţenii Republicii Moldova se pot adresa la Centrul de Apel al MAEIE la nr de tel.: +373 22 788 722 sau la Misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Madrid la tel. de urgenţă: + 34 664 598 545. 

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.