AMBASADORUL REPUBLICII MOLDOVA ÎN ROMÂNIA, A AVUT O ÎNTREVEDERE CU DIRECTORUL EXECUTIV VIORICA-COSMETIC ROMÂNIA ©

11.08.2023

 

 

Ambasadorul Republicii Moldova în România, Victor Chirilă a avut o întrevedere cu directorul executiv Viorica-Cosmetic România, Dumitru Petrașcu. În cadrul acesteia, au fost discutate perspective de colaborare în vederea extinderii activității producătorului de cosmetice și parfumerie pe piața românească.

 

Dumitru Petrașcu, a ținut să-i mulțumească ambasadorului pentru posibilitatea de a discuta provocările și oportunitățile companiei pe piața din România. "Vă mulțumesc pentru deschidere și oportunitatea de a pune în discuție provocările și oportunitățile pe care le are Viorica Cosmetic pe piața din România. Investim în dezvoltarea capacităților operaționale și comerciale din România, piața fiind de un interes strategic pentru noi. A fost o discuție productivă în care am identificat o serie de oportunități și tangențe de colaborare pe viitor", a spus Dumitru Petrașcu.

 

Precizăm, Viorica Cosmetic este cea mai mare fabrică de cosmetice din Republica Moldova iar anul acesta a împlinit 34 de ani de la fondare. Cu o evoluție remarcabilă de-a lungul timpului, compania a devenit un nume de referință în industria cosmeticelor, atât în țară, cât și în străinătate. În prezent, compania are o rețea de 35 de magazine în Republica Moldova și 11 magazine în România și are un sortiment de peste 400 de produse cosmetice pentru toate categoriile de vârstă. Viorica Cosmetic produce cosmetice curate și inofensive bazate pe materii prime de origine vegetală, renunțînd complet la utilizarea componentelor potențial dăunătoare. 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.