ANOFM ÎŞI VA DESCHIDE LARG UŞILE PENTRU MOLDOVENII REVENIȚI DIN STRĂINĂTATE

18.08.2014
Foto: legestart.ro

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă îşi va deschide larg uşile pentru cetăţenii Republicii Moldova pe 28 august 2014. Pe parcursul a 3 ore (10:00 – 13:00) conducerea Agenţiei Naţionale va fi gazdă pentru vizitatori şi va răspunde la întrebările adresate.

 

În cadrul evenimentului reprezentanţii Diasporei, precum şi cetăţenii reîntorşi de peste hotare vor avea şansa de a se familiariza cu serviciile prestate pe piaţa muncii, instrumentele de informare şi recrutare electronică gestionate de Agenţie, dar şi alte detalii din activitatea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.

 

Cei interesaţi sînt aşteptaţi la sediul Agenţiei Naţionale, mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri 1, et. 6, sala de şedinţe. Paralel, Ziua Uşilor Deschisese va desfăşura şi în cadrul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

 

Totodată, portalul Viza.md reamintește că la 29 august 2014 Agenţia Naţională în comun cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău va participa la Tîrgul informaţional al proiectelor şi serviciilor, unde va promova serviciile prestate pe piaţa muncii şi va acorda informaţii referitor la piaţa forţei de muncă din Republica Moldova cetăţenilor reîntorşi. Tîrgul informaţional se va desfăşura în Scuarul Porţilor Sfinte cu începere de la ora 10.00.

 

Sursa: anofm.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.