ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MOLDOVENII DIN REPUBLICA ELENĂ

22.10.2018
 

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă urmează să țină cont că Serviciul grec de Meteorologie a prognozat averse de ploi și furtuni puternice, însoțite de căderi de grindină și intensificări ale vîntului pentru perioada 22-23 octombrie 2018.

La data de 22 octombrie 2018, vor fi afectate vestul și centrul Macedoniei, Tessalia, insulele Sporade, insulele Ionice și restul zonelor continentale, cu excepția estului Macedoniei și Traciei. Vântul va atinge 7-8 Beaufort (viteza vântului de 70-80 km/h și înălțimea valurilor pana la 6-8m) în largul Mării Ionice.

Marți, 23 octombrie 2018, se prognozează ploi și furtuni puternice la nivel local în Epir, vestul și centrul Macedoniei, Tessalia, insulele Sporade, Grecia Continentală, Evia, Peloponez, insula Creta, Marea Ionică, iar treptat se vor extinde și în celelalte insule din Marea Egee, precum și în insulele Dodecanese. Vîntul va atinge 7-8 Beaufort în largul mării. De asemenea, la munte se anunță căderi de zăpadă.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Atena. https://noi.md/md/societate/lista-telefoanelor-de-urgenta-pentru-turisti...
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.