ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MOLDOVENII DIN THAILANDA

03.01.2019
 

Important pentru cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Thailandei.

 

Pentru intervalul de timp 3-5 ianuarie 2019, furtuna tropicală „PABUK” va afecta sudul regatului, cu precipitații extinse, în special ploi torențiale, de intensitate ridicată pe unele areale. Zonele afectate, pe zile, sînt următoarele:

 

3 ianuarie 2019: ploi torențiale izolate cu intensificări ale vîntului în Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarart, Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala, Narathiwat, Krabi, Trang și Satun;

 

4-5 ianuarie 2019: precipitații sub formă de ploi torențiale, însoțite de vînt puternic, în Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarart, Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala, Narathiwat, Ranong, Phangnga, Phuket, Krabi, Trang și Satun.

 

Urmare prognozelor cu intensificări de vînt, se vor produce valuri de pînă la 3-5 metri înălțime în Golful Thailandei și de 2-3 metri înălțime în Marea Andaman. Toate navele vor fi reținute la țărm pînă la data de 5 ianuarie 2019. Există posibilitatea ca activitatea specifică din unele aeroporturi/aerogări să fie afectată, chiar întreruptă.

 

Informații actualizate despre evoluția ciclonului tropical se pot obține AICI

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.