ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TURIȘTII MOLDOVENI

08.08.2019

 

 

Cetățenii moldoveni care se află sau doresc să călătorească în India urmează să țină cont de următoarele.

 

Începînd cu data de 5 august 2019, pe fondul escaladării tensiunilor apărute ca urmare a revocării statutului special al statului Jammu și Kashmir, guvernul Republicii India a emis un ordin prin care se interzice circulația publicului în zonă, serviciile de Internet și serviciile de telefonie mobilă fiind stopae în mai multe locuri din stat. Cetățenii străini nu au acces în zonă, iar cei aflați deja în regiune, trebuie să părăsească imediat statul!

 

Cetățenii moldoveni aflați în Republica India sînt sfătuiți să evite deplasările în zonele Srinagar, Imphal, Uttar Pradesh şi West Bengal, precum şi locurile aglomerate din localităţile Pune, New Delhi şi Mumbai.

 

Pentru a călători în Sikkim, Arunachal Pradesh şi în Insulele Andaman şi Nicobar, sînt necesare permise emise de guvernul indian. De asemenea, au fost necesare permise şi pentru efectuarea de vizite în Nagaland, Manipur şi Mizoram, dar aceste solicitări sunt în stare permanentă de revizuire şi pot fi eliminate. În acest scop, cetățenii moldoveni sînt sfătuiți să depună cererile pentru obţinerea acestor permise cu cel puţin trei luni înainte.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.