ARESTAŢI PENTRU CĂ AU GLUMIT PE TWITTER CĂ VOR DISTRUGE AMERICA

01.02.2012
Foto: dailymail.co.uk

Doi britanici au fost reţinuţi ore bune pe un aeroport din Los Angeles şi nu au fost lăsaţi să intre pe teritoriul Statelor Unite după ce glumit pe Twitter că vor distruge America.

 

Bucuros nevoie mare că urma să viziteze Hollywood-ul, brtanicul Leigh Van Bryan, în vârstă de 26 de ani, le-a scris pe Twitter prietenilor săi următorul mesaj: "Sînteţi liberi săptămâna asta să stăm la taclale, înainte să plec să distrug America?". A uitat de mesaj aproape imediat ce l-a scris, însă şi l-a reamintit imediat ce a aterizat pe un aeroport din Los Angeles, împreună cu prietena sa, scrie dailymail.co.uk.

 

Au fost luaţi în primire de angajaţii înarmaţi ai Departamentului de Securitate a Patriei, care le-au confiscat paşapoartele şi i-au reţinut sub suspiciunea că urmau să comită infracţiuni pe teritoriul Statelor Unite. Leigh Van Bryan a încercat să le expice că în postarea de pe Twitter s-a referit la petreceri, nu la atentate teroriste, însă fără niciun folos.

 

De asemenea, autorităţile americane l-au descusut şi în legătură cu o a doua postare, un citat din serialul american Family Guy: "În trei săptămâni ne vom afla în Los Angeles. Îi vom scoate din sărite pe Bulevardul Hollywood şi o vom dezgropa pe Marilyn Monroe". Agenţii federali i-au scotocit prin bagaje, pentru a vedea dacă nu avea o lopată cu care să-i dezgroape cadavrul cunoscutei actriţe.

 

Cei doi britanici au fost interogaţi timp de cinci ore, după care au fost încătuşaţi şi ţinuţi la închisoare peste noapte. A doua zi au fost urcaţi într-un avion şi trimişi în Paris. Li s-a spus că nu pot intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza celor două mesaje pe care Leigh Van Bryan le-a postat pe Twitter.


Sursa: realitatea.net

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.