AUSTRALIA VA ELIBERA VIZE DE 10 ANI

17.05.2017
Australia va elibera vize de 10 ani
 

În Australia se află în curs de elaborare un nou sistem de imigrare: vize pentru părinții străinilor care au intrat în țară, lor le vor fi eliberate vize contra sumei de 20 de mii de dolari.

 

Imigranții stabiliți în Australia își vor putea aduce în noua Patrie părinții: vizele pentru generația mai în vîrstă, conform noului proiect de lege, vor fi eliberate pentru o perioadă de pînă la 10 ani, costul acesteia fiind de 20 de mii de dolari. Anual de această oportunitate vor putea beneficia pînă la 15.000 de persoane.

 

În conformitate cu termenii de eliberare a vizei, toate cheltuielile pentru acordarea asistenței medicale și de oferire a asigurării vor fi pe seama copiilor străinilor, anume ei vor fi garanți ai bunăstării financiare a părinților lor în timpul șederii acestora în Australia. O altă condiție importantă este: pentru a putea fi eligibili, solicitanții înșiși trebuie să fie cetățeni australieni, să aibă permis de ședere sau să fie cetățeni ai Noii Zeelande.


Regulile permit solicitarea unei vize pentru părinți de 3 ani (prețul acesteia constituind $ 5000) și de 5 ani (10.000 $), cu posibilitatea de a fi prelungite o dată pentru încă 5 ani, la același preț.


În cazul în care proiectul de lege va primi aprobarea în Parlament, schimbarea va intra în vigoare din luna noiembrie a acestui an.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.