CÎTEVA OPȚIUNI INTERESANTE PENTRU ACEI CARE ÎNCĂ NU S-AU DECIS UNDE SĂ MEARGĂ CU COPIII ÎN VACANȚA DE PRIMĂVARĂ

12.02.2014
Foto: royalisrael.ru

Dacădoriți să vă relaxați cu întreaga familie și să vă petreceţi timpul vesel şi cu folos, atunci vacanța de primăvară e o oportunitate perfectă. Acum, cel mai important lucru e să alegeţi destinația perfectă, avîntîndu-vă spre noi aventuri! Pentru acei care încă nu au decis, unde să meargă în vacanța copiilor, dorim să le propunem cîteva opțiuni interesante.

 

Odihna cu copii în Egipt este una confortabilă, căci o veți avea fără să părăsiţi teritoriul hotelului.Iată de ce este bine să alegeţi excursiile în Egipt: dacă doriți să faceţi băi de soare și să acumulaţi puteri după o iarnă lungă. În plus, este una dintre opţiunile optime ale unei odihne pe litoral pe durata vacanţei de primăvară.

 

Cele mai multe hoteluri au tot ce e nevoie pentru divertismentul copiilor: mini-cluburi şi mini-discoteci, animaţie pentru copii cu concursuri, sarcini și ocupaţii interesante, puteţi alege un sport, pe care să-l practicaţi împreună cu copiii dumneavoastră. Multe hoteluri au propriile aquaparkuri, cu tot felul de tobogane și piscine, iar în unele sînt chiar şi parcuri de distracții, cum e, spre exemplu, acel din hotelul cu cinci stele Serenity Fun City. Există și alte distracţii, care nu vor lăsa indiferenţi nici copii, nici adulţii. Printre acestea se numără excursiile pe iahturi cu fundul din sticlă transparentă sau familiarizarea cu lumea subacvatică plină de culoare a recifelor de corali.

 

O vacanță perfectă pentru întreaga familie vă pot oferi și Emiratele Arabe Unite. Sejururile în Emiratele Arabe Unite vor fi potrivite pentru acei care doresc să-şi petreacă timpul confortabil la staţiunile balneare maritime, precum şi pentru acei care ar dori să alterneze vacanța pe plajă cu un program bogat în excursii. Cel mai bine e să vă desfătaţi pe litoralul din Sharjah, Fujairah, Ajman și Ras Al-Khaimah, iar pentru cea mai mare diversitate de distracţii, vizitarea obiectivelor turistice și plecarea în excursii este mai bine să alegeţi ca destinaţie oraşele Dubai și Abu Dhabi.

 

Odată ce aţi procurat foi turistice în Dubai, puteţi vizita cu copilul, spre exemplu, celebrul parc acvatic imens Wild Wadi cu 24 de atracţii; aquaparkul Aquaventure, unde puteți înota prin tunel cu rechinii și calcanii; parcul Wonderland, în care, în afară de nenumăratele distracţii acvatice, mai sînt multe atracţii de tipul ‒ Ţării profesiilor KidZania, unde copiii sub formă de joc pot lua cunoştinţă cu mai mult de 80 de specialităţi sau Complexul de Divertisment Dubailand cu șase lumi tematice. Și aceasta nu sînt toate distracţiile pentru copii în Dubai!

 

În Abu Dhabi puteţi vizita Ferrari World – parcul tematic cunoscut în întreaga lume, dedicat faimosului brand auto: simulatoare, identice cu cele utilizate de către piloţii de Formula 1, montagne russe, simulatoare ale maşinilor de curse, călătoria prin motorul Ferrari și multe altele. În plus, în capitala Emiratelor Arabe Unite sînt încă o mulțime de atracții turistice, centre comerciale şi de divertisment, care vor fi atît pe placul copiilor, cît şi al părinţilor.

 

O vacanță de neuita tcu copiii puteţi petrece, dacă plecaţi într-un sejur pe Sri Lanka. În această perioadă a anului vremea pe insulă e tocmai bună pentru a lua cunoștință de varietatea naturii exotice. Plajele albe interminabile cu palmieri de cocos, păduri tropicale și murmurul valurilor Oceanului Indian vor deveni cu siguranţă amintiri plăcute atît pentru adulţi, cît şipentru turiştii-copii.

 

Pentru a vă diversifica vacanta în Sri Lanka, puteți vizita unul dintre cele nouă obiective turistice UNESCO (dintre care, spre exemplu, face parte orașul antic din junglă ‒ Anuradhapura), să vizitaţi templele antice, să vedeţi unul dintre copacii cei mai bătrîni din lume, sub care, potrivit legendei, Buddha a atins iluminarea, să vizitaţi faimoasa Grădină Botanică Regală, să mergeţi la pepiniera pentru elefanți sau ferma de țestoase, și desigur, să admiraţi renumitele în toată lumea plantaţii de ceai din Ceylon. În afară de acestea, există o mulțime excursii pedestre prin jungla pitorească și misterioasă, unde puteți întîlni specii rare de animale și plante. Iar după excursiile pedestre, puteți  beneficia întotdeauna de cele mai proaspete soiuri de fructe exotice şi plante.

 

Vă puteţi petrece minunat vacanţa de primăvară şi în Thailanda, deoarece aici localnicii acordă o atenție deosebită copiilor, tratîndu-i cu multă căldură. În plus, excursiile în Thailanda vă vor permite, de asemenea, să combinaţi odihna pe plajă cu un bogat program cognitiv și de divertisment pentru copii.

 

Spre exemplu, dacă plecaţi la Chiang Mai, acolo copiii pot merge la lecţiile culinare oferite de Chiang Mai Thai Culinarie School sau la Gradina Zoologica,sau să călărească elefanţii la Maesa Elephant Camp, sau să practice alpinismul. Veţi putea pleca cu întreaga familie la un safari de noapte sau să faceţi ciclism montan.

 

Dacă alegeţi să vă petreceţi vacanţa pe insulele din Thailanda (Phuket, Krabi, Koh Samui), de asemenea, nu veţi regreta. Căci aici, la dispoziţia Dvs. vor fi nu numai plajele idilice și hotelurile confortabile, ci, de asemenea, pescuitul, scufundările, mersul cu caiacul, vizitarea rezervaţiilor naturale, excursii de o zi pe insulele nelocuite și în adîncurile pădurilor tropicale.

 

Sperăm сă familia Dvs. îşi va petrece vacanţa de primăvară captivant și cognitiv, iar micii călătorii vor primi o mulțime impresii plăcute, pe care le vor împărtăşi cu mare plăcere prietenilor de școală la întoarcere.

 

Condițiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

Sursa: ola.ua

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.