CEI MAI MULŢI CANDIDAŢI MOLDOVENI PENTRU TITLUL DE CEL MAI BUN STUDENT AL ANULUI ÎŞI FAC STUDIILE ÎN FRANȚA

04.12.2013
Foto: facebook.com

Pentru titlul de cel mai bun student al anului din cadrul Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova” au fost depuse 205 dosare. Doina Guzun, coordonatoarea proiectului, a declarat pentru trm.md că cei mai mulţi candidaţi sînt moldoveni care îşi fac studiile în Franţa, expediind 43 de dosare, 37 de dosare - din România şi 22 de participanţi care îşi fac studiile în Marea Britanie.

 

Tinerii originari din Republica Moldova au depus cererile şi dosarele de participare la concurs în perioada 1 octombrie – 1 decembrie. În cele ce urmează, selectarea participanților va fi realizată de un juriu format din reprezentanţi ai mediului academic, instituțional și de afaceri din Republica Moldova.

 

Reamintim că pentru acest concurs eligibili sînt studenţii moldoveni care învaţă peste hotare la ciclurile universitare de licenţă, masterat şi doctorat, la următoarele categorii: Studentul Anului din SUA și Canada, Studentul Anului din Europa de Vest, Studentul Anului din Europa Centrală și de Est, Studentul Anului din Restul lumii, Studentul Anului din Străinătate.

 

Gala Studenților Originari din Republica Moldova va avea loc pe data de 4 ianuarie 2014 la Chișinău. Organizator al proiectului este Asociaţia Studenților Moldoveni din Franța „Jeunes Moldaves”.

 

Sursa: trm.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.