Foto: gollandec.ru |
Celebrul velier "Olandezul zburător" din St. Petersburg, înainte de noul sezon, a actualizat meniul tuturor restaurantelor sale. Un catalizator pentru acest proces util în toate aspectele a fost schimbul de experiență neprețuit cu bucătari din Lumea Veche și cea Nouă, care au vizitat nava recent. Cele mai interesante rețete și-au găsit aplicarea pe barca cu pînze.
Restaurantul "Terasa" – aici se servește brînză moale Buratto cu roșii și rucola cu ulei de măsline auriu, oțet balsamic maturizat, sare de flori și piper roz, salată de somon scoțian marinat cu carpaccio de dovlecei din frunze de lăptucă cu sos dulce-acriu; bruschetta cu roșii, avocado și busuioc; homar cu mirodenii, copt pe grătar, cu sos de busuioc proaspăt; supă-cremă de fasole roșie cu creveți și cimbru; cambulă la cuptor cu piure de mazăre verde; medalioane de vițel cu ciuperci albe, porumb mini, dovlecei, vinete, roșii etc.
Sursa: gollandec.ru
Publică un comentariu nou