CEL MAI MARE PRODUCĂTOR DE COSMETICE DIN MOLDOVA - O PREZENȚĂ SCLIPITOARE LA ZIUA VINULUI (VIDEO) ©

09.10.2018
 

Produsul mîndriei naționale – vinul a devenit principala atracție turistică a țării weekendul trecut la Chișinău, unde a fost sărbătorită cea de-a 17-a ediție a Zilei Naționale a Vinului.

 

Și cum Ziua Vinului este despre tradiție, cultură și moștenire, nelipsit de la acest eveniment de anvergură a fost brandul autohton „Viorica-Cosmetic”. Ca de fiecare dată, compania a reușit să-și surprindă cumpărătorii cu produse de calitate și oferte tentante. Vedeta zilei a fost linia de produse „Viorica-Grapes”, bazată pe extract din sîmburi de viță de vie, care are efecte de întinerire. „Este o onoare pentru noi să fim prezenți și în acest an aici. Avem produse foarte bune, naturale. Sîntem bucuroși să vedem clienții noștri fideli, să vedem oaspeți noi de peste hotare care, la testarea produselor, își cumpără seturi întregi. Sperăm să devină o tradiție să venim aici cu produse bune”, a relatat Diana Munteanu, marketing manager Viorica-Cosmetic. Special, de „Ziua Vinului”, compania a lansat în ediție limitată și setul de produse de îngrijire „Izvorul Tinereții”.

 

Cu adevărat impresionați de noul produs au rămas turiștii străini. „Setul este bazat pe produse din gama „Viorica-Grapes”, bazate pe ulei din sîmburi de struguri și pe extract de viță de vie, care au efecte antioxidante și de întinerire. Setul este ambalat într-o cutie cu ediție limitată, doar 1000 de exemplare. Desenul a fost elaborat de pictorul Iurie Palkov. Desenul de pa ambalaj reflectă tradițiile noastre, strugurii, vița de vie”, a menționat Liliana Tatarciuc, PR manager „Viorica-Cosmetic”. Cea mai mare sărbătoare a tradițiilor și culturii vitivinicole - Ziua Vinului, s-a desfășurat pe 6-7 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Anul acesta, un număr record de 60 de producători vinicoli au participat la evenimentul cu genericul „Vin din sufletul Moldovei”.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.