CELE MAI BUNE HOTELURI CU VEDERE SPRE CASCADA NIAGARA

Foto: storage0.dms.mpinteractiv.ro

An după an, Cascada Niagara atrage sute de mii de vizitatori, și, respectiv, pentru ei au fost construite hoteluri în mai multe variante. Cele mai dorite camere sînt cele cu ferestre care se deschid spre cascadă.


Deci, care hoteluri oferă această posibilitate. Niagara Fallsview Casino Resort este singura stațiune care oferă reduceri de toamnă – un bonus convenabil, în ciuda absenței sezonului turistic de vîrf, care se manifestă de obicei în timpul verii. Ce-i drept, nu toate camerele de hotel au vedere la cascadă. Camerele sînt de trei tipuri: Deluxe, Diplomat Suites și Parlor Suites și toate dintre ele sînt elegante și confortabile. Vizitatorilor li se propune masaj, manichiură, tratamente faciale și alte servicii naturale de relaxare, un centru de fitness și o piscină interioară.

 

Hotelul Oakes cu vedere la cascadă oferă un centru de fitness, piscină interioară încălzită, jacuzzi și chiar și o platformă de vizionare la etajul 14. Ideal pentru o vacanță cu familia. În hotel sînt deschise restaurantele Applebee și Perkins. Hotelul este situat convenabil între cele mai solicitate atracții ale orașului, cum ar fi Turnul Skylon și Teatrul Imax.

 

Sursawise-travel.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.