CELE MAI NOI AUTOMOBILE ȘI TEHNOLOGII DIN DOMENIUL AUTO, PREZENTATE ÎN CADRUL EXPOZIȚIE CIIE 2023

09.11.2023

 

 

În total, 15 companii auto globale, printre care Volvo, Jaguar, Nissan, Ford, Land Rover își prezintă cele mai recente produse inovatoare și ecologice la cea de-a șasea ediție a China International Import Expo din Shanghai, care are loc în perioada 5-10 noiembrie.

 

 

Producătorul auto american FORD, își prezintă următoarele modele – Ford Explorer, Bronco, F 150 Raptor, Ford Mach (Electric)

La ediția de anul trecut a CIIE 2022, SUV-ul Ford Bronco și-a făcut debutul în China și a primit o atenție semnificativă.

Xiang Xiaofang, vicepreședinte al Ford China, a declarat că firma este profund implicată pe piața chineză de aproape 30 de ani, prin intermediul societăților sale mixte Changan Ford și Jiangling Ford.

 

"În mijlocul transformării afacerii globale a Ford, piața chineză are o importanță capitală, iar compania rămâne hotărâtă să stimuleze o creștere durabilă a operațiunilor sale aici", a declarat Xiang.

De asemenea, în cadrul expoziției au fost prezentate o serie de modele din gama VOLVO - XC 40, EX 90, V 90, XC 90; NISSAN - X-Trail, Juke; LAND ROVER - Defender, Discovery, Range Rover Sport, Range Rover Evoque; JAGUAR - F-Pace, F-Type.

 

Menționăm, expoziția (CIIE) 2023 este în plină desfășurare la Shanghai. La eveniment participă reprezentanții din 154 de țări, regiuni și organizații internaționale. La ediția din acest an, târgul de afaceri se întinde pe suprafața de 360 de mii de metri pătrați, unde expun 289 din Topul 500 celor mai mari companii din lume.

La anterioarele cinci ediții, au fost prezentate în premieră peste 2.000 de produse, tehnologii și servicii noi și s-au încheiat tranzacții în valoare de aproximativ 350 miliarde de dolari.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.