CLASAMENTUL CELOR MAI POPULARE ORAȘE PENTRU INVESTIȚII IMOBILIARE COMERCIALE

Foto: 9am.ro

Pentru al doilea an consecutiv, New York este cea mai mare piață din lume a investițiilor imobiliare comerciale. Potrivit companiei Cushman & Wakefield, în lista "Orașelor care au cîștigat în lupta pentru creștere economică", volumul total al investițiilor imobiliare comerciale în New York, timp de 12 luni, a constituit 34,7 miliarde de dolari, în creștere cu 18,9% față de aceeași perioadă din 2010-2011.

 

Pe locul al doilea s-a plasat Londra, care, în cursul perioadei de raportare, a atras investiții imobiliare comerciale în valoare de 29,3 miliarde de dolari (o creștere anuală cu 3,8%). Locul al treilea i-a revenit orașului Tokyo, unde volumul de investiții imobiliare comerciale a totalizat 23,9 miliarde de dolari.

 

Locul al patrulea și al cincilea a fost împărțit între Paris (19,4 miliarde de dolari) și Los Angeles ($ 17 miliarde). Urmează Hong Kong, San Francisco, Toronto, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney, Seul, Berlin, Moscova, Frankfurt, Munchen, Amsterdam, Melbourne și Beijing.


Sursa: Prian.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.