COZI LA VAMĂ: MOLDOVENII SE ÎNTORC ACASĂ DE SĂRBĂTORI

21.12.2020

 

 

Moldovenii se întorc de sărbători acasă. Aceasta o demonstrează zecile de mașini surprinse într-o coadă uriașă la Vama Leușeni.


Potrivit Poliției de Frontieră, pe sensul de intrare în Republica Moldova ieri seara, 20 decembrie, erau în așteptare circa 60 de mijloace de transport, transmite Știri.md.

 

Chiar și în jurul orei 23:00 traficul era intensiv, astfel în ajutorul colegilor din Leușeni a fost prezentă o patrulă mobilă din cadrul Direcției regionale Vest, care asigura informarea călătorilor și suport pentru efectuarea termometriei și completarea fișei epidemiologice.

 

În acest context, Poliția de Frontieră anunță că întreprinde toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului și reducerea timpului de așteptare. În acest sens a fost suplinit și numărul de angajați și deschise alte piste funcționale.

De asemenea, Poliția de frontieră mai precizează că punctul de trecere a frontierei Leușeni se află în reparație.

Totodată, traficul a crescut considerabil și din motiv că odată ce Romînia se află în zona roșie din cauza pandemiei, cetățenii trebuie să completeze fișele epidemiologice și să semneze declarațiile pe propria răspundere privind regimul de autoizolare.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.