CUM VOR TRECE CETĂȚENII HOTARUL TRANSNISTRIEI DE PAȘTE

20.04.2021

 

 

În perioada 30 aprilie-10 mai, cetățenii vor putea trece frontiera administrativă a Transnistriei fără acordul Sediului Operațional local.


Despre acest lucru a anunțat așa-numitul președinte al nerecunoscutei RMN, Vadim Krasnoselski, menționînd că în acest an în timpul sărbătorilor de Paști și de mai Transnistria nu va impune restricții stricte.

 

"Vin sărbătorile pascale. Anul trecut, pentru a asigura siguranța populației din regiune, s-a decis limitarea contactelor între persoane cît mai mult posibil în această perioadă. Locuitorii Transnistriei au reacționat atunci cu înțelegere la aceste măsuri forțate. Pe parcursul anului, am căpătat o anumită experiență în a trăi în condiții epidemiologice dificile. De data aceasta nu vom impune restricții stricte. Locuitorii din Transnistria vor putea vizita mormintele celor dragi, vor participa la slijbele de Paști care vor fi organizate în aer liber", a spus liderul Transnistriei.


Vadim Krasnoselski consideră corectă revenirea la modul obișnuit de circulație peste granița regiunii Transnistriei în perioada 30 aprilie-10 mai inclusiv - în ambele direcții fără coordonare cu Sediul operațional.
"Desigur, există riscuri de creștere a ratei îmbolnăvirii, dar ne bazăm pe înțelegera tuturor", a subliniat așa-numitul președinte al nerecunoscutei RMN.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.