DEŢINĂTORII PAȘAPOARTELOR RUSEȘTI VOR AVEA ÎN CONTINUARE POSIBILITATEA DE A PRIMI VIZE EGIPTENE LA AEROPORT

21.05.2015
Foto: viza.md

Acest lucru este valabil atît pentru acei care intră în țară pe cont propriu, cît şi pentru cei care sosesc organizat, în baza foilor turistice.


În martie, Cairo a anunțat despre schimbarea regulilor de obținere a vizelor de intrare pentru turiștii străini pe teritoriul țării. Începînd cu data de 15 mai, toți turiștii care călătoreau în Egipt în mod individual trebuiau să obţină din timp vize de la consulatul Egiptului din țara lor de origine. Astfel, erau anulate reglementările care prevedeau pentru multe dintre țările europene şi SUA primirea vizelor la sosirea pe aeroport.


"Noua procedură va fi aplicată în practică, după lansarea în Republica Arabă Egipt a sistemului de eliberare a vizelor electronice. Astfel, deţinătorii pașapoartelor rusești pot primi în continuare vize individuale la aeroport la sosire, fără să fie nevoie să obțină o viză de la ambasadele și consulatele Republicii Arabe Egipt din străinătate", citează TASS spusele reprezentantului Ambasadei Egiptului.

 

Totodată, au parvenit informaţii, cum că această decizie a fost luată "după numeroase întîlniri și consultări intense între agențiile guvernamentale cointeresate și companiile de turism".

 

 Despre condițiile de eliberare a vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova puteţi afla AICI.

 

Sursa: nat-geo.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.