DEŢINEREA VIZEI UNUI STAT "A" POATE ATRAGE DUPĂ SINE REFUZUL DE INTRARE ÎN STATUL "B"

23.06.2014
Foto: ntv.ru

Persoanele careau în paşaport viză pentru Israel (folosită sau nu) nu pot intra pe teritoriul a nouă țări musulmane.

 

Portalul VIZA.md vă reamintește că persoanele care au în pașaport viză pentru Israel (folosită sau nu) nu pot intra pe teritoriul a nouă țări musulmane (Bahrain, Iran, Kuweit, Liban, Libia, Pakistan, Arabia Saudită, Yemen, Siria, Sudan), chiar dacă au o viză valabilă în pașaportul pentru țara arabă. În unele țări arabe viza de intrare este anulată, dacă în pașaport este descoperită  ştampila de traversare a unui punct de control din Egipt sau Iordania (aceste țări au frontieră comună cu Israelul și puncte de control funcționale), chiar și  dacă nu aveţi viză pentru Israel.

 

Viza în Georgia este anulată în cazul în care persoana a vizitat anterior, Abhazia sau Osetia de Sud, dacă a intrat pe teritoriul lor, altfel decît de pe teritoriul municipalităţilor Zugdidi și Gori ale Georgiei și are, respectiv, ştampila de frontieră a Abhaziei sau Osetiei de Sud.

 

Persoanelor care au fost pe teritoriul  Republicii Nagorno-Karabah fără permisiunea din partea Azerbaidjanului, le va fi refuzat dreptul de a vizita Azerbaidjanul.

 

 

 

Sursa: Viza.md

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.