FĂRĂ ACEASTĂ ETAPĂ RUTINA DE ÎNGRIJIRE NU ARE NICIUN EFECT ©

06.04.2022
 

Indiferent de tipul de piele, de vârstă sau probleme ale tenului, de anotimp, ba chiar și de dispoziție, ȚINE MINTE – secretul unui ten frumos este curățarea ca parte indispensabilă a rutinei tale zilnice de îngrijire facială.

Absolut toți dermatologii și cosmetologii susțin că fața trebuie spălată în fiecare dimineață și în fiecare seară. Și iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să urmezi acest sfat:

Motivul #1

Îndepărtarea impurităților si poluantilor din mediu, a reziduurilor de makeup care se adună pe piele peste zi. Acestea servesc drept un mediu favorabil pentru apariția leziunilor inflamatorii si amplifica procesele de imbatranire prin sporirea stresului oxidativ

Motivul #2

Îndepărtarea minuțioasă a machiajului. Nimic nu poate fi mai rău pentru piele decât produsele de machiaj, dar și de demachiaj rămase piele, mai ales peste noapte. Iată ce spune Corina Pocnea, dermatolog principal „Viorica-Cosmetic”: „Un ritual de curăţare corect constă în înlăturarea machiajului cu apă micelară şi purificarea pielii cu gel sau spumă de curăţare. Asta pentru că în urma demachierii, oricât de riguroasă ar fi, pe ten rămân surfactanți, resturi de machiaj, sebum, praf și alte reziduuri, care pot irita pielea şi cauza inflamaţii.

Motivul #3

Curățarea regulată îndepărtează celulele moarte, care în timp dau un aspect mai neuniform și o culoare fadă a tenului. Spălarea minuțioasă va dezvălui o piele radiantă și sănătoasă.

Motivul #4

Curățarea „pregătește terenul” pentru aplicarea următoarelor produse din rutina de îngrijire facială. Această etapă asigură o bună penetrare a produselor și tratamentelor faciale, și respectiv buna lor funcționare pe piele.

Motivul #5

Curățarea ajută la menținerea porilor închiși, deoarece elimină excesul de sebum și asigură un pH optim al pielii.

Gelul purifiant „Viorica Vie”

Reieșind din aceste considerente la „Viorica-Cosmetic” a fost conceput și elaborat Gelul Purifiant de față din seria „Viorica Vie”. Pe lângă faptul că acesta asigură o curățare minuțioasă, dar delicată, gelul nu usucă pielea și nu irită. Formula non-agresivă îndepărtează eficient impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a afecta pH-ul natural.

Pentru a satisface nevoile chiar și a tenului sensibil acest produs a fost minuțios gândit la capitolul formulă. Astfel s-a ținut cont ca acesta să nu conțină alcool, SLS, SLES și alte ingrediente chimice agresive, coloranți sintetici, uleiuri minerale, parabeni. Au fost utilizați cei mai delicați surfactanți, produsul având un pH optim de 5.5.

Iar ca pielea să beneficieze maxim de etapa de curățare, gelul purifiant este îmbogățit cu ViephenolTM, care oferă protecție antioxidantă. Betaina și aminoacizii asigură o dublă protecție a celulelor pielii, iar extractul de lavandă și provitamina B5 au un efect calmant vizibil. Pe lângă aceasta, gelul conține și extracte naturale din plante cultivate la propria ecofermă Viopark.

Produs vegan, nefiind testat pe animale și fără ingrediente de origine animală.

Doar în luna aprilie la procurarea unui Gel Purifiant Viorica Vie primești CADOU un săpun natural handmade din diferite tipuri de ulei esențial.

Vino în oricare dintre magazinele noastre sau comandă-l chiar acum online!

viorica.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.