FESTIVALUL FRANCO-GERMAN AL FILMULUI MUT, LA CHIŞINĂU

02.03.2012
Foto: tv7.md

Alianța Franceză din Moldova, în parteneriat cu Ambasada Germaniei și Ambasada Franței în Moldova, organizează în perioada 2-9 martie 2012, primul Festival franco-german al Filmului Mut.

 

Prin urmare, în fiecare zi începînd cu ora 18, vor fi propuse publicului cele mai bune filme mute din anii 10 și 20 ai secolului trecut, în incinta cinematografului Odeon.

 

Pentru a resimți ambianța proiecțiilor din trecut, fiecare film va fi acompaniat la pian de către pianistul român Călin GRIGORIU. Inaugurarea Festivalului va avea loc la cinematograful Odeon, astăzi, 2 martie ora 18, în prezența reprezentanților Ambasadelor Germaniei și a Franței, la inaugurare va fi difuzat filmul german Metropolis de Fritz LANG.

 

După inaugurarea festivalului, publicul va fi invitat la o recepție care va avea loc în incinta cinematografului. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Alte două serate a Festivalului franco-german de film mut vor avea loc, la Tiraspol în zilele de luni 5 și marți 6 martie 2012, începînd cu ora 18.

 

Sursa: tv7.md

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.