(FOTO) TURNEUL „CĂRȚII DE AUR” VA CONTINUA ȘI ÎN ALTE LOCALITĂȚI ALE DIAPOSREI

27.11.2017
 

Unul din liderii diasporei moldovenești din Italia, Ludmila Posilețcaia, fondatoare a Agenției de turism și evenimente „Aster Club” din Roma, Italia, însoțită de Carolina Tihohod, fondatoare a Agenției „Mille Fiori” din Chișinău au efectuat o vizităla Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat, pentru a discuta despre implicarea diasporei în promovarea potențialului turistic al Republicii Moldova.


De asemenea, în caliate de oaspete al BRD a fost și Denis Roșca, autorul „Cărții de aur a Basarabiei și Republicii Moldova”, care include 1.800 de biografii ale personalităților cu rădăcini moldovenești. Domnul Roșca a prezentat echipei BRD, filmul „Cum ar fi lumea fără Moldova”, dar și cîteva video-uri ce includ nume notorii ale moldovenilor de succes în lume.

 

Reamintim că oaspeții BRD au efectuat, recent, un turneu în orașele Ancona, Roma, Milano din Italia, pentru a face o prezentare a „Cărții de aur a Basarabiei și Republicii Moldova”, în rîndurile moldovenilor aflați în acea regiune. Ei au spus că turneul va continua și în alte localități. Parteneri media ai proiectului sînt portalurile NOI.md, Moldovenii.md și Viza.md

 

 

 

Sursa: brd.gov.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.