GEELY MOLDOVA ÎI BUCURĂ DIN NOU PE CEI PASIONAȚI DE SPORT ȘI ODIHNĂ ACTIVĂ CU FAMILIA ©

13.09.2022

GEELY Moldova deschide noi locații: campionatul de wakeboarding pe cablu în WakePark

Pe 11 septembrie, WakePark, primul wake park din Moldova, a găzduit campionatul deschis de wakeboarding pe cablu în Moldova, la care au participat rideri din Moldova, Ucraina, România și multe alte țări europene.

Partenerul oficial al evenimentului a fost GEELY, un brand dinamic și în dezvoltare activă a cărui filozofie este strîns legată de sport și de un stil de viață activ.

De această data, GEELY Moldova a vizitat o nouă locație – WAKEPARK, un loc grozav nu numai pentru iubitorii de sporturi nautice, ci și un loc grozav pentru odihnă activă cu familia.

În cadrul evenimentului au fost expuse două crossover-uri GEELY: GEELY COOLRAY & GEELY Atlas Pro – două mașini care îmbină atît dinamismul și caracterul sportiv, cît și confortul, spațialitatea și siguranța pentru călătoriile cu famili. În același timp, pot fi găsite mai multe momente comune între aceste mașini și locația WakePark, deoarece și aici, și acolo sînt combinate atît vacanțele sportive, cît și vacanțele în familie.

Toți vizitatorii și participanții la eveniment au avut prilejul să cunoască mai aproape mașinile și să le aprecieze calitățile și avantajele.

GEELY nu încetează să descopere noi locații și evenimente grozave pentru întreaga familie, împărtășindu-le cu bucurie, fiți alături de GEELY! Urmăriți noutățile și înainte ne așteaptă multe alte descoperiri și aventuri!Happy life – GEELY Drive!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.