GERMANIA RESTRICȚIONEAZĂ CIRCULAŢIA AUTOCAMIOANELOR ÎN PERIOADA ESTIVALĂ

09.06.2014
Foto: ntv.ru

Portalul VIZA.md reamintește că în perioada 1 iulie - 31 august a fiecărui an, în Republica Federală Germania, circulaţia autocmioanelor este restricţionată.

 

În plus, față de interdicţia care e valabilă pe tot parcursul anului cu privire la restricţionarea circulației autocamioanelor în zilele de duminică și sărbători: În perioada de la 1 iulie pînă la 31 august în Republica Federală Germania este limitată circulația autocamioanelor şi în zilele de sîmbătă.


1. Este interzisă circulaţia: autcamioanelor ce au un tonaj care nu depăşeşte 7,5 tone, precum şi a camioanelor cu remorcă.

2. Perioadainterdicţiei de circulaţie: De la 1 iulie pînă la 31 august în toate zilele de sîmbătă, între orele 7.00 - 20.00.

3. Porţiunile de drum pentru care există interdicție de circulaţie: Toate autostrăzile și drumurile federale enumerate mai jos.

4. Interzicerea circulaţiei autocamioanelor în zilele de duminică şi cele de sărbătoareîntre orele 0.00-22.00 petoate drumurile (§ 30 alin.3Reguli de circulație) rămîne neschimbat.

5. Eliberarea permiselor exclusive: Cu o cerere pentru permisiunea de a utiliza camionul de tonaj mare vă puteţi adresa Serviciului de Securitate al Drumurilor, în competenţa căruia intră punctul corespunzător de control al frontierei.

6. Nu este limitată circulaţia: interdicția nu se aplică

6.1. pentru marfa care este transportată de la "calea ferată pînă la autostradă" de la expeditor pînă la cea mai apropiată gară de tren sau descărcărcată de la cea mai apropiată gară de tren şi care se îndreaptă spre destinatar;

6.2. pentru marfa care este transportată din "port pe autostrada" între punctele de încărcare sau de descărcare și un port, situat la o distanţă de maxim 150 km (sosirea sau trrimiterea mărfii);

6.4.pentru rutele cînd camioanele se întorc goale pentru transporturile indicate în alineatul 6.3.

 

Mărfurile trebuie să fie transportate cu documentede însoţire stabilite şi să fie prezentate persoanelor competente, în scopul verificărilor.

 

Se recomandată ca cu ajutorul unei hărţi a şoselelor Republicii Federative Germaniasă vă informaţi referitor la traversarea porţiunilor de drum pentru care există interdicții de circulaţie a transportului autocamioanelor.

 

Porţiunile de drumuripentru care este valabilă interdicția de circulație, în conformitate cu alin. 2 și 3 din § 1 a Regulamentului cu privire la circulaţia autocamioanelor în timpul sezoanelor turistice (în ambele direcții)

Autobahn           Streckenbeschreibung

- A 1       von Autobahnkreuz Köln-West über Autobahnkreuz Leverkusen-West, Wuppertal, Kamener Kreuz, Münster bis Anschlussstelle Cloppenburg

- A 2 von Autobahnkreuz Oberhausen bis Autobahnkreuz Bad Oeynhausen

-A 3 von Autobahnkreuz Oberhausen bis Autobahnkreuz Köln-Ost, von Mönchhof Dreieck über Frankfurter

Kreuz bis Autobahnkreuz Nürnberg

- A 4/E 40 von der Anschlussstelle Erfurt-Vieselbach bis zur Anschlussstelle Hermsdorf-Ost

- A 5 von Darmstädter Kreuz über Karlsruhe bis Autobahndreieck Neuenburg

- A 6 von Anschlussstelle Schwetzingen-Hockenheim bis Autobahnkreuz Nürnberg-Süd

- A 7 von Anschlussstelle Schleswig/Jagel bis Anschlussstelle Hamburg-Schnelsen-Nord, von Anschluss- stelle Soltau-Ost bis Anschlussstelle Göttingen-Nord, von Autobahndreieck Schweinfurt/Werneck über Autobahnkreuz Biebelried, Autobahnkreuz Ulm/Elchingen und Autobahndreieck Allgäu bis zum Auto- bahnende Bundesgrenze Füssen

- A 8 von Autobahndreieck Karlsruhe bis Anschlussstelle München-Obermenzing und von Anschlussstelle

München-Ramersdorf bis Anschlussstelle Bad Reichenhall

- A 9/E 51 Berliner Ring (Abzweig Leipzig/Autobahndreieck Potsdam) bis Anschlussstelle München-Schwabing

- A 10 Berliner Ring, ausgenommen der Bereich zwischen der Anschlussstelle Berlin-Spandau über Auto- bahndreieck Havelland bis Autobahndreieck Oranienburg und der Bereich zwischen dem Autobahn- dreieck Spreeau bis Autobahndreieck Werder

- A 45 von Anschlussstelle Dortmund-Süd über Westhofener Kreuz und Gambacher Kreuz bis SeligenstädterDreieck

- A 61 von Autobahnkreuz Meckenheim über Autobahnkreuz Koblenz bis Autobahndreieck Hockenheim

- A 81 von Autobahnkreuz Weinsberg bis Anschlussstelle Gärtringen

- A 92 von Autobahndreieck München-Feldmoching bis Anschlussstelle Oberschleißheim und von Autobahn- kreuz Neufahrn bis Anschlussstelle Erding

- A 93 von Autobahndreieck Inntal bis Anschlussstelle Reischenhart

- A 99 von Autobahndreieck München Süd-West über Autobahnkreuz München-West, Autobahndreieck München-Allach, Autobahndreieck München-Feldmoching, Autobahnkreuz München-Nord, Autobahn- kreuz München-Ost, Autobahnkreuz München-Süd sowie Autobahndreieck München/Eschenried.

- A 215 von Autobahndreieck Bordesholm bis Anschlussstelle Blumenthal

- A 831  von Anschlussstelle Stuttgart-Vaihingen bis Autobahnkreuz Stuttgart

- A 980  von Autobahnkreuz Allgäu bis Anschlussstelle Waltenhofen

- A 995  von Anschlussstelle Sauerlach bis Autobahnkreuz München-Süd

 

Bundesstraße   Streckenbeschreibung

1. B 31 von Anschlussstelle Stockach-Ost der A 98 bis Anschlussstelle Sigmarszell der A 96

2.  B 96/E 251 Neubrandenburger Ring bis Berlin

 

 

Sursa: chisinau.diplo.de

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.