GOOGLE OFERĂ BANI

12.02.2012
Fotо: totalmarketexposure.com

Gigantul de căutare Google oferă bani în schimbul istoriei de căutare a utilizatorilor. Astfel, compania încearcă să "afle mai multe despre modul în care oamenii obişnuiţi folosesc Internetul".

 

Noul proiect Screenwise îi roagă pe voluntari să instaleze o extensie specială pentru browser-ul Chrome, care permite colectarea datelor în schimbul "unui certificat de pînă la 25 $ ".

 

Site-ul proiectului informează că cel care se va înregistra va primi codul Amazon.com Gift Card (card de cadouri), în valoare de cinci dolari, iar apoi ca mulţumire va primi certificate de cinci dolari pentru fiecare trei luni în cadrul proiectului.

 

Proiectul Screenwise Data Collector oferă 100 de dolari pentru înregistrare, plus 20 de dolari pe lună pentru participare timp de un an.

 

"Ceea ce aflăm de la tine și alții ca tine ne va ajuta să îmbunătăţim produsele şi serviciile Google, prin ameliorarea experienţei online pentru toţi", - a declarat pe site-ul său Screenwise.

 

"Pentru a ni te alătura, trebuie să ai 13 ani împliniți, trebuie să ai un cont Google şi trebuie să fii gata să folosești browserul Google Chrome", - informează pagina proiectului.

 

Declaraţia oficială de la Google, postată pe Search Engine Land, spune că acesta este un proiect mic, care a demarat la începutul anului şi nu este obligator să i te alături.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.