HOTELURI UNICE DIN EUROPA

Foto: hrs.de

Serviciul online Oktogo.ru a întocmit lista hotelurilor cele mai originale din Europa, care merită a fi vizitate pentru senzații neobișnuite.

 

Hotelul Lindenwirt din Rüdesheim am Rhein din Germania este cunoscut pentru camerele sale originale, care sînt făcute din butoaie de vin folosite.


Odihna în Elveția costă mai mult decît media europeană, dar în Lucerna, pentru 90 de euro pe noapte, puteți rămîne într-o fostă închisoare.


La Roma vă puteți opri la hotelul muzical Franklin Hotel Rome. În locul mesei de recepție, aici e o tobă imensă, iar, împreună cu cheile, locatarului i se oferă o selecție de discuri cu muzică preferată.

 

Călătorind prin regiunea franceză Champagne, merită să vă opriți la hotelul-camping Les Roulottes et Cabanes de la Champagne, în apropierea orașului Bar-sur-Aube. Aici se oferă locuințe în vagoane de lemn, decorate în stil rustic.

 

Hotelul Red Stars Hotel din Sankt Petersburg este situat pe malul rîului Priajka la o distanță de 10 minute de mers pe jos de la Teatrul Mariinski. În apropiere se află rîul Fontanka și Catedrala Sfîntul Nicolae. Patru etaje ale hotelului sînt decorate în stilurile diferitelor orașe, cum ar fi New York, Tokyo, Londra și Rio de Janeiro.

 

În apropierea orașului Chichester din Marea Britanie puteți rămîne în vagoane vechi de tren. Hotelul The Old Railway Station este un complex format dintr-o gară renovată și patru vagoane vechi Pullman.

 

La Köln, Germania, a fost transformat într-un hotel luxos un turn de apă datînd din secolul al XIX-lea. Camerele din Hotel im Wasserturm se deosebesc prin ferestrele uriașe de 4,5 metri.

 

La Blumau, Austria, în apropiere de granița cu Ungaria, turiștii vin doar pentru a admira creațiile arhitectului austriac Friedensreich Hundertwasser. Hotelul Rogner Bad Blumau seamănă cu o casă din basm – cu o mulțime de curbe, ferestre de diferite forme, turnulețe și pereți colorați.

 

Sursaeuromag.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.