IGOR DODON A AVUT O ÎNTÎLNIRE CU DIASPORA MOLDOVENEASCĂ DE LA BRUXELLES

08.02.2017
Igor Dodon a avut o întîlnire cu diaspora moldovenească de la Bruxelles
Foto: facebook.com

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a avut ieri, 7 februarie o întrevedere cu cetățenii moldoveni care locuiesc în Belgia.

 

Potrivit lui Dodon în cadrul întrevederii șeful statului a discutat cu reprezentanții diasporei în Belgia subiectele care îi preocupă pe moldovenii de acolo.

"Eu cred ca a fost o discuție bună, chiar dacă au fost și persoane care probabil au venit cu alt scop. Sala la ambasada a fost arhiplină. Am încercat să răspund la toate întrebările timp de aproape 2 ore.

 

Mulțumesc tuturor celor care au venit. Vă promit că voi încerca să am astfel de întrevederi oriunde voi merge în afara țării. Este bine ca informația să fie din prima sursă pentru a evita orice interpretări posibile", anunță președintele țării într-o postare pe pagina sa de pe o rețea socială.

 

Șeful statului amintește despre concursul care l-a lansat în premieră cu privire la selectarea unei candidaturi pentru funcția de consilier pe domeniul diasporei.

 

"Apropo avem circa 100 de dosare pentru funcția de consilier prezidențial pe domeniul diasporei. În scurt timp vom decide și vă invit să fixăm prioritățile imediate în activitate pe acest domeniu", mai subliniază Igor Dodon.

 

Sursa: actualitati.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.