INFORMAŢIE OFICIALĂ: PRINTRE VICTIMELE CUTREMURULUI DIN ITALIA NU SUNT MOLDOVENI

30.05.2012
Foto: wordpress.com

Printre victimele cutremurului din Italia nu sunt moldoveni. Informaţia a fost oferită de către Consulatul General al Republicii Moldova la Bologna, reprezentantul direcţiei Relaţii Internaţionale, din cadrul Serviciului Protecţie Civilă al Republicii Italiene.

 

Potrivit sursei citate, bilanţul celor decedaţi în urma tragediei, atinge cifra de 15. Consiliul de miniştri italian a declarat situaţie excepţională (pentru 60 de zile) în următoarele provincii: Mantova, Modena, Bologna şi Ferrara.

 

La oficiul consular al Republicii Moldova la Bologna ieri sau adresat cetăţeni ai Republicii Moldova, domiciliaţi temporar pe teritoriul Republicii Italiene în zonele afectate de seism, în vederea perfectării titlurilor de călătorie pe numele copiilor lor minori, pentru a părăsi Italia.

 

Reamintim că un cutremur puternic a avut loc în ieri dimineaţă în Italia. Seismul a fost resimţit şi la Milano, Florenţa şi Veneţia, unde mai multe clădiri au fost evacuate, informează La Republica. Cutremurul a avut o magnitudine de 5,7 pe scara Richter.

 

Sursa: tv7.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.