INTRAREA ÎN SUA INTERZISĂ LA 700 DE STRĂINI

03.02.2017
Intrarea în SUA interzisă la 700 de străini
 

Intrarea în SUA le-a fost interzisă la circa 700 de străini, pentru mai mult de 1000 de persoane s-au făcut excepții. Acestea sînt primele totaluri ale realizării decretului imigrației al președintelui SUA, Donald Trump, datele statistice ale serviciilor vamale și de frontieră apar pe site-ul Departamentului de Securitate Internă al SUA.


Potrivit informațiilor prezentate, au fost date recomandări de a fi refuzate să fie luate la bord circa 721 de persoane. Pentru 1059 de rezidenții permanenți legali și 75 de titulari de vize au fost făcute excepții, ei toți primind aviz pozitiv pentru intrarea în țară.

 

Trump a semnat Decretul Imigrației pe data de 27 ianuarie. Conform documentului, în Statele Unite ale Americii a fost restricționată intrarea în țară timp de 120 de zile pentru toți refugiații și pe termen nelimitat - pentru refugiații din Siria. De asemenea, timp de 90 de zile, le-a fost interzis să viziteze SUA reprezentanților a șase țări cu majoritate musulmană: Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan și Yemen.

 

Sursa: newsland.com
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.