MAIA SANDU FACE APEL LA DIASPORA MOLDOVENEASCĂ SĂ REVINĂ ȘI SĂ AJUTE LA MODERNIZAREA REPUBLICII MOLDOVA

19.01.2024

 

 

Președinta Maia Sandu a avut o discuție caldă cu diaspora moldovenească dîn Timișoara. Cei prezenți, în marea lor majoritate studenți, tineri, au plecat din țară pentru studii și oportunități profesionale.

 

„M-am bucurat să îi aud, pe atît de mulți dintre ei, interesați și implicați în evoluțiile de acasă. I-am îndemnat să revină în țară să pună umărul la modernizarea Moldovei și aderarea noastră la Uniunea Europeană. În perioada ce va urma, va fi nevoie de entuziasmul și dedicația tuturor celor care cred că Moldova poate, că Moldova merită mai mult”, a punctat șefa statului.

 

Cu această ocazie, Președinta și-a exprimat aprecierea pentru doi membri ai comunității noastre din Timișoara, Roman Zgardan și Demian Răileanu, care joacă un rol important în dezvoltarea sportului de performanță din țara noastră. „Le-am mulțumit pentru valorile pe care le promovează și pentru efortul și abnegația cu care antrenează și generează campioni pentru Republica Moldova în domeniul luptelor greco-romane”, a menționat șefa statului.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.