MINISTRUL IMIGRAȚIEI DIN CANADA: ȚARA ARE NEVOIE DE MAI MULȚI STRĂINI

23.08.2016
Ministrul Imigrației din Canada: țara are nevoie de mai mulți străini
 

Ministrul canadian pentru Imigrări, Refugiați și Cetățenie John McCallum a menționat că pentru țară este important să atragă muncitori calificați din străinătate. Oficialul a declarat acest lucru, aflîndu-se în vizită în provincia Alberta, ale cărei autorități sînt interesate de simplificarea politicii de imigrație și de angajare a străinilor de înaltă calificare.

 

În ultimul timp, McCallum organizează o mulțime de consultări cu conducerea regiunilor și participă la mesele rotunde cu oamenii de afaceri pentru a elabora o nouă politică de imigrare.

 

"Avem nevoie de sînge proaspăt, pentru că rata natalității în Canada nu este suficient de mare. Pentru saturația pieței forței de muncă este nevoie de forță de muncă din străinătate", a menționat ministrul.

 

McCallum a remarcat, de asemenea, importanța unei distribuții uniforme a imigranților prin întreaga țară, căci acum majoritatea dintre ei aleg orașele mari: Toronto, Vancouver, Montreal. Noua politică de migrație ar trebui să asigure cu forță de muncă nu numai centrele provinciilor, ci, de asemenea, și orașele mici, dar și satele.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.