MOLDOVENII CE DORESC SĂ PLECE ÎN AUSTRALIA ÎN VACANŢA DE IARNĂ, TREBUIE SĂ DEPUNĂ CERERILE DE VIZĂ PÎNĂ LA 15 NOIEMBRIE

21.08.2013
Foto: botinok.co.il

Secţia de vize a Ambasadei Australiei atenționează doritorii de a pleca în această ţară în vacanţa de iarnă despre termenele de depunere a actelor. Cererile urmează a fi depuse cu 4 săptămîni înainte, iar documentele transmise la ambasadă după 15 noiembrie, ar putea să nu fie examinate, deoarece secţia vize va fi închisă din 21 decembrie, în legătură cu sărbătorile de iarnă.  

 

„Dacă planificaţi să vizitaţi Australia în perioada 14 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, vă rugăm să depuneţi documentele nu mai tîrziu de 15 noiembrie 2013, pentru ca angajaţii noştri să reuşească să le examineze”, se arată în comunicatul Ambasadei Australiei.

 

Astfel, ultima zi de depunere a documentelor pentru viza de călătorie în Australia în vacanţa de iarnă este 15 noiembrie. „Atragem atenţia asupra faptului că cererile pentru vizele turistice şi vizele de business (subcategoriile de vize 600 şi 400) trebuie depuse, cu cel puţin 4 săptămîni înainte de data preconizatei călătorii, deoarece acesta este termenul standard de examinare, stabilit de Guvernul Australiei pentru aceste vize, notează Ambasada. – Cererile pentru viză vor fi examinate, după posibilitate, în termenul standard. Însă aceste termene pot fi modificate, în funcţie de anumiţi factori şi circumstanţe individuale. În cazul în care examinarea cererii Dvs va dura mai mult de 4 săptămîni, Vă vom anunţa suplimentar”.

 

Totodată, reprezentanţa diplomatică a atenționat că, cererea de viză ar putea fi respinsă, dacă aceasta va conţine documente false sau informaţii dobîndite prin înşelăciune. Aceasta se referă atît la datele, oferite personal de solicitant, cît şi de membrii familiei sale sau de reprezentantul acestuia. „Dvs. şi membrii familiei Dvs. aţi putea fi lipsit de dreptul de intrare în Australia pe 3 ani, pentru diferite categorii de viză. – notează Ambasada. – Aceste reguli se referă atît la vizele de şedere temporară (turistice şi studenţeşti), cît şi la vizele permanente (vize de partener, copii şi alţi membri de familie)”.   

 

Amintim că cetăţenii Republicii Moldova solicită vize în această ţară la Ambasada Australiei de la Moscova.

 

Sursa: Visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.