MOLDOVENII DIN BOLOGNA VOR BENEFICIA DE SERVICII CONSULARE

13.11.2017
 

La data de 25 noiembrie 2017, reprezentanţii misiunii consulare din Milano vor efectua o deplasare de serviciu in or. Bologna, pentru a oferi servicii consulare.


Adresa localului unde se va desfășura activitatea este: or. Bologna, 40129, via Giovanni Francesco Barbieri nr. 111/B. Serviciile consualre vor fi prestate între orele 09.00-13.00.


Din motive tehnice nu vor fi perfectate titluri de călătorie, buletine de identitate şi paşapoarte pentru călătorii în străinătate.


Ideea oficiului consular mobil face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine”, inițiat de Ministerul de Externe al Republicii Moldova la finele anului 2008, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari din cadrul аmbasadelor și сonsulatelor moldovenești pentru a presta servicii consulare „în teren”, pe teritoriul altor state, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.


Reamintim că calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.