MOLDOVENII DIN ITALIA AU PRIMIT AJUTOARE (VIDEO)

18.06.2012
Foto: ibusiness24.ro

Asociaţia „Baştina” din Padova, împreună cu reprezentanţii Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, au iniţiat o campanie de ajutorare a sinistraţilor din localitatea Mirandola care a avut de suferit cel mai mult din cauza seismului.


„Ajutoarele le strîngem în casa părintelui Simion Moraru, iar ulterior merg la sinistraţi. Mulţi moldoveni au nevoie de susţinere în aceste momente, e foarte important să fim solidari cu ei”, a precizat Alexandru Marcinschi, preşedintele asociaţiei.


Vă invităm să urmăriţi, de asemenea, un apel lansat de către un grup de moldoveni aflați în Italia, în zona afectată de cutremur, către conducerea Republicii Moldova.

 

 

Sursa: moldova.org

 

Anonymous
Va rugam sa va informati

Stimati Redactori viza.md, va rugam sa verificati veridicitatea celor declarate de Alexandru Marcinschi si cu reprezentanţii Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei. Sa vedeti daca stiu macar cine este el.

Nu duceti in eroare lumea si credinciosii, Marcinschi cu hirtia igienica pe care a adus-o doreste sa isi faca RECLAMA, da fiindu-i rusine de "cit ajutor" a adus, spune di despre reprezentanţii Episcopiei Ortodoxe Române, care din intimplare erau in Mirandola in aceeasi zi. Deaceea corect ar fi nu "impreuna cu..." ci "concomitent..."

Va multumesc.

26 Iun 2012- 02:06 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
acordarea ajutorului material

Buna ziua, Va multumim pentru mesajul Dstra.  In cazul in care dispuneti de careva date de contact a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, va rugam sa ni le oferiti pentru a verifica informatia, sau sa ne faceti legatura cu cei care au fost de fata locului si ar putea sa ne informeze despre cele intimplate in detalii.

Va multumim anticipat!

Cu respect,

Echipa Viza

26 Iun 2012- 05:27 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.