MOLDOVENII DIN SPANIA SÎNT RUGAȚI SĂ SESIZEZE IREGULARITĂȚILE REFERITOARE LA NOUL SERVICIU OFERIT ÎN INCINTA AMBASADEI

17.02.2014
Foto: tribuna.md

Moldovenii din Spania pot primi la sediul Ambasadei Republicii Moldova din or. Madrid consultaţii juridice gratuite de la avocatul licenţiat în Regatul Spaniei (Vladimir Gori). Procedura de obţinere a consultaţiilor poate fi vizualizată AICI.

 

Ambasada menționează că nu are nici o legătură cu STABILIREA/REDUCEREA taxelor, în cazul în care cetăţenii sînt de acord ca avocatul, menţionat mai sus, să le preia dosarele în instanţe sau să le reprezinte interesele în faţa altor autorităţi. Ambasada oferă gratuit doar spaţiu pentru desfăşurarea consultaţiilor juridice gratuite.

 

În incinta Ambasadei nu se vor efectua nici un fel de plaţi. Ambasada nu poartă răspundere pentru divulgarea datelor/informaţiei cu caracter personal, puse la dispoziţia avocatului de către cetăţeni, acest aspect, fiind gestionat strict între avocat şi solicitantul consultaţiei, conform legislaţiei în vigoare. În același timp, Ambasada nu poartă răspundere pentru consultaţiile primite sau de calitatea acestora, INCLUSIV a celor gratuite.

 

Moldovenilor din Spania care vor fi nemulțumiți sau care au depistat careva iregularităţi referitoare la noul serviciu din incinta Ambasadei moldovenești, sînt rugați să sesizeze Ambasada ( madrid@mfa.md ).

 

De asemenea, este recomandabil ca în copia mesajului electronic să fie incluse următoarele adrese e-mail:

callcenter@mfa.md (Centrul de Apel al MAEIE)

consdep@mfa.md (Direcția Generală Afaceri Consulare a MAEIE)

sesizari@mfa.md (Sesizări cu privire la actele de corupție, MAEIE)

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.