O ȚARĂ DIN EUROPA PRELUNGEȘTE RESTRICȚIILE PENTRU ÎNCĂ TREI SĂPTĂMÎNI, INCLUSIV ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR

13.01.2021

 

 

Restricțiile din Olanda, inclusiv închiderea școlilor și a magazinelor, vor fi prelungite cu cel puțin încă trei săptămîni în încercarea de a limita extinderea pandemiei de COVID-19, transmite Reuters. În decembrie, Olanda anunțase că va intra într-o perioadă de carantină de cinci săptămîni.


Premierul olandez, Mark Rutte a declarat marți în cadrul unei conferințe de presă că măsurile de protecție împotriva Covid-19 trebuie să rămînă în vigoare, în special din cauza variantei britanice a virusului, transmite digi24.ro.

Toate școlile și magazinele din întreaga țară au fost închise la mijlocul lunii decembrie, cînd Olanda a anunțat că va intra în carantină pentru cinci săptămîni.

 

Carantina din decembrie a fost cea mai severă măsură adoptată de această țară. În martie, Olanda a aplicat „izolarea inteligentă”, menţinînd deschise magazinele şi închizînd şcolile.

 

Numărul total de cazuri de coronavirus în Olanda a depășit 878.000, iar pînă acum, țara a înregistrat peste 12.400 de decese cauzate de COVID.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.