O MOLDOVEANCĂ LA MILANO VA PLĂTI 400 DE EURO PENTRU REFUZUL DE A PURTA MASCĂ DE PROTECȚIE

22.10.2020

 

 

O moldoveancă în vîrstă de 41 de ani, care deține și cetățenie română, a primit la Milano o amendă de 400 de euro pentru că se afla într-un loc aglomerat fără mască de protecție utilă pentru a preveni răspândirea coronavirusului.


Numărul cazurilor de coronavirus este din nou în continuă creștere în toată Italia, iar Lombardia continuă să fie cea mai afectată regiune. Masca este obligatorie în aer liber, în locurile aglomerate și acolo unde nu este posibil să fie păstrată distanța socială, scrie rotalianul.com

 

Polițiștii au oprit femeia și i-au cerut în mod politicos să își pună masca, dar au avut surpriza unui răspuns neașteptat: „Virusul nu există, covid-ul e doar o simplă gripă. Nu am purtat niciodată mască, nu ajută la nimic, ba chiar e dăunătoare”, le-ar fi spus femeia.

 

În momentul în care agenții poliției locale au început să scrie procesul verbal prin care femeii i se aplica sancțiunea în valoare de 400 de euro, aceasta a reacționat în mod violent. Drept urmare, pe lîngă amenda primită, a fost denunțată pentru opunerea de rezistență față de organul de control.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.