OFERIȚI O VACANȚĂ MAGICĂ CELOR DRAGI CU COLECȚIA DE DECOR DE CRĂCIUN DE LA XOSTUDIO FLOWERS ©

21.12.2023

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile noastre preferate, așa că nu lăsați totul pe ultima clipă. Grăbiți-vă să comandați decor de Crăciun și de Anul Nou de la XOstudio FLOWERS, care îți vor umple casa de bucurie și vor deveni un cadou minunat pentru toți cei pe care îi iubești!

Fie că vă decorați casa, fie că pregătiți un cadou pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri, decorul nostru de Crăciun va deveni un simbol unic al sărbătorilor voastre.

Coronițe de Crăciun de diferite diametre și componente

Este o tradiție frumoasă de a decora casele cu coronițe de Crăciun. O astfel de coroniță va decora perfect atât ușa de la intrare, cât și interiorul casei sau biroului dvs.

Pomii decorativi de Crăciun sunt un cadou valoros și de neuitat pentru rudele sau partenerii de afaceri sau un element frumos de Anul Nou pentru casa dvs. confortabilă! Bradul de Crăciun nu necesită îngrijire și va rămâne frumos timp de 1-1,5 luni, schimbându-și ușor culoarea verde în gri.

Compoziții pentru o masă festivă

Cele mai frumoase tradiții, cum ar fi o cină festivă, vor deveni mult mai strălucitoare dacă vă ocupați de decorarea mesei. Această compoziție vă va mulțumi timp de 2-3 săptămâni, apoi se va schimba din verde în gri.

Compozițierotundă de Crăciun - Decorațiuni festive în spațiile de acasă și de birou din ramuri vii de molid, conferă un farmec aparte și umple spațiul cu cea mai frumoasă aromă!

Compoziție de Anul Nou într-o cutie de catifea sau coșuleț - Nobilis / Kiefer (pin) / lagurus / jucării din sticlă pentru pomul de Crăciun / mărgele de perle / lampioane cu baterii.

Compoziție de Anul Nou într-un cachepot rotund - Kiefer (pin) / sparanghel / bumbac / 2 lumânări / bile de sticlă / ghiveci de ceramică

Pachet de Crăciun - Aduceți acasă un braț (pachet) de crenguțe de brad și de molid, umpleți-vă casa cu mirosul de confort de iarnă și căldură festivă. Creați cu propriile mâini o compoziție în vaza preferată din cele mai proaspete flori și ramuri parfumate de molid și umpleți casa cu aroma confortului de iarnă și a căldurii festive.

Decorațiunile noastre de sărbători unice sunt create pentru a oferi casei dumneavoastră o atmosferă de confort și bucurie. Grăbiți-vă să comandați decorațiuni de Anul Nou de la XOstudio FLOWERS.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.