OFICIUL CONSULAR MOBIL PENTRU MOLDOVENII DIN REGIUNEA ALGARVE, PORTUGALIA

16.01.2014
Foto: theguardian.com

La 29 ianuarie curent, funcţionarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Portugheză se va deplasa în orașul Portimão, regiunea Algarve, pentru acordarea asistenței consulare cetățenilor moldoveni. Pentru a beneficia de servicii consulare în ziua dată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

 

Persoanele interesate sînt aşteptate la adresa: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A. Misiunea diplomatică precizează că din motive tehnice, nu va fi acordat tot spectrul de servicii consulare „în teritoriu”. Astfel, nu se vor efectua traduceri, documentarea cu paşaport, buletin de identitate şi titlu de călătorie etc.

 

Ideea oficiului consular mobil face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat de Ministerul de Externe al Republicii Moldova la finele anului 2008, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari din cadrul Ambasadelor și Consulatelor moldovenești pentru a presta servicii consulare „în teren”, pe teritoriul altor state, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

 

Calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată la următoarea adresa: RAITING

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.