PENTRU FANII CUPEI MONDIALE DE FOTBAL 2018 VOR FI ANULATE VIZELE

14.07.2014
Foto: ria.ru

Fanii Cupei Mondiale de Fotbal din 2018 vor putea să călătorească în Rusia fără vize. Vladimir Putin a promis condiții preferențiale de intrare în ţară pentru toţi fanii sportivi.

 

Intrarea fără vize la Cupa Mondială de Fotbal 2018, pe care o va găzdui Rusia,va fi garantată arbitrilor, sportivilor, antrenorilor și altor persoane oficiale. Aceasta a fost declaraţia președintelui rus Vladimir Putin într-un interviu acordat ITAR-TASS.

 

"În ajunul și în timpul competiţiilor, nu numai că toți participanții oficiali: sportivii, arbitrii, antrenorii și alţii, dar şi microbiştii vor putea să călătorească în Rusia fără vize", a spus șeful statului rus.

 

Înplus, cetățenii străini care participă la pregătirea pentru campionat, au deja dreptul de a intra în Rusia, conform unei proceduri simplificate.

 

Portalul Viza.md reamintește că la ora actuală:
- cetățenii Republicii Moldova continuă să intre fără vize în Federația Rusă cu pașapoarte străine (fără să depășească şederea de 90 de zile permise, pe parcursul a 180 de zile)

 - la intrarea în FR serviciile de frontieră nu cer de la cetăţenii RM dovada mijloacelor financiare de întreţinere;
- moldovenii care doresc să-şi găsească locuri de muncă, să studieze etc. nu au nevoie de viză de la Ambasada Rusiei la Chișinău.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.