PLECAȚI ÎN RUSIA? VERIFICAȚI PRIN INTERNET VERIDICITATEA PERMISULUI DE MUNCĂ, A LICENŢEI DE ANGAJARE, DACĂ AVEȚI SAU NU RESTRICȚII DE A CĂLĂTORI ÎN FEDERAȚIA RUSĂ.

05.12.2013
Foto: valdaiclub.com

Cetăţenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Federaţia Rusă în scopul angajării în cîmpul muncii au posibilitatea să verifice on-line veridicitatea invitaţiei, a permisului de muncă, a licenţei de angajare, dar şi existenţa restricțiilor de a călători în Rusia.

 

Astfel, moldovenii pot beneficia de noile servicii prin internet oferite de Serviciul Federal de Migrațiune (SFM) al Rusiei, accesînd adresa serviciului menţionat, indicată mai jos.

SFM (e-serviciu)

 

După cum menționează SFM, răspunsurile oferite prin internet au doar caracter de informare, iar pentru informaţii semnificative din punct de vedere juridic se pot adresa la birourile teritoriale ale Serviciului Federal de Migraţiune.

 

Portalul Viza.md reamintește că procedura de a afla informații suplimentare despre motivele interdicțiilor aplicate, încălcările exacte ale regimului migrațional rusesc, perioada de interdicție, sancțiunile administrative, precum și procedura de apel, este descrisă AICI.

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.