POSIBILITATEA REZERVĂRII ON-LINE A NUMĂRULUI DE ÎNMATRICULARE MOLDOVENESC DORIT

29.03.2013
Foto: moldovenii.md

Dacă aveţi vehicul sau doriţi să cumpăraţi unul în viitorul apropiat, atunci puteţi să rezervaţi on-line un număr de înmatriculare ce conţine simboluri solicitate.

 

Rezervarea numărului se face pentru o perioadă de 30 zile calendaristice la: http://e-services.md/rez_ni/

 

Rezervarea numărului poate fi prelungită la fel în regimul on-line pentru cel puţin o lună la următoarea adresă: http://e-services.md/pre_ni/


Comanda plăcii de înmatriculare cu simbolurile solicitate se face personal de solicitant prin adresarea în subdiviziunea  teritorială de examinare şi evidenţă a transportului pînă la expirarea termenului de rezervare.


Costul rezervării sau prelungirii rezervării numărului nu include costul plăcii de înmatriculare cu simboluri solicitate.


Serviciile sunt oferite cetăţenilor Republicii Moldova caredeţin număr de identificare de stat al persoanei fizice - IDNP.


Lansarea acestor servicii va oferi beneficiarilor de numere de înmatriculare, pe lîngă calcularea costului şi verificarea disponibilităţii numărului, posibilitate de rezervare în regim real a numărului dorit şi după caz de prelungire a perioadei de rezervare.

 

 

Sursa: registru.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.