PRINTRE VICTIMELE CUTREMURULUI DIN ITALIA NU SÎNT MOLDOVENI

24.08.2016
Printre victimele cutremurului din Italia nu sînt moldoveni
 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) precizează că, deocamdată, printre victimele cutremurului din Italia produs noaptea trecută nu au fost depistați cetățeni moldoveni.

 

Autoritățile moldovenești susțin că au primit o confirmare în acest sens de la Serviciul Protecţiei Civile din Italia. MAEIE, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova de la Roma și al oficiilor consulare de la Milano și Padova, menține legătura permanentă cu autoritățile locale și este pregătit să acorde asistență consulară cetățenilor moldoveni care au avut de suferit în urma cutremurului. În caz de necesitate, cetățenii moldoveni pot apela: Ambasada Republicii Moldova la Roma: + 39 3294421091.

 

Menționăm că un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter a zguduit din temelii centrul Italiei. Cutremurul, care s-a resimțit și în capitală, la Roma, a dus la pierderi de vieți omenești. Cel puţin 14 persoane au murit și numeroase clădiri din zona centrală muntoasă a ţării au fost distruse. Cele mai afectate oraşe au fost Accumoli, Amatrice, Posta şi Arquata del Tronto.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.