PROGRAMAREA PE SITE-UL SERVICIULUI MIGRAȚIONAL BRITANIC CONTINUĂ A FI OBLIGATORIE ÎN PROCESUL DE APLICARE PENTRU VIZĂ LA CHIȘINĂU

27.03.2014
Foto: britishsouthindians.co.uk

Portalul VIZA.md reamintește că începînd cu data de 27 martie 2014, solicitanții de a obține viza britanică se vor adresa la oficiul companiei Teleperformance cu adresa: Chișinău, str. Tighina 49/3, of. 54.

 

Oficiul companiei Teleperformance va fi deschis între orele 09.00 – 13.00 în fiecare a doua zi de joi pînă la data de 24 Aprilie și apoi în fiecare zi de joi (săptămînal) pe timp de vară.

 

Solicitanții trebuie să se PROGRAMEZE on-line pentru a depune cererea de solicitare a vizei pe site-ul www.visa4uk.fco.gov.uk. Astfel, înscrierea pe site-ul Serviciului de Migrație al Marii Britanii rămîne o parte obligatorie a procesului de aplicare pentru viza Marii Britanii în Republica Moldova.

 

Pentru a folosi serviciile Centrului de Solicitare a Vizelor din Chișinău, solicitanții vor plăti 59 de lire sterline. Această taxă se va achita suplimentar taxei de viză în momentul programării online și va acoperi costurile aferente procesului de depunere a cererilor la Chișinău. În cazul neachitării acestei taxe, solicitantul de viză nu va putea face programarea online pentru a depune cererea de viză.

 

Mai multe informații despre toate modificările și locația Centrului de Vize, precum și despre servicii, preţuri puteţi găsi pe site-ul Teleperformance.

 

 

Sursa: Tpcontact.co.uk

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.